Over ons

Parfumerie Marie Rose with passion for beauty!

Parfumerie Marie Rose met passie voor Beauty, since 1978 is een gerenommeerde Haute parfumerie met schoonheidsinstituut in Lauwe en heeft nu ook sinds kort haar online shop.

Parfumerie Marie Rose staat bekend voor een goede service, mooi en origineel aanbod, topkwaliteit, persoonlijke service, originele cadeauverpakkingen.

Ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heb bij gekende merken zoals Gatineau gewerkt.

Mijn specialisaties zijn Gezichtsverzorging, epilaties en medische pedicure. Bij mij kan u terecht met probleemvoeten. Ik ben tevens gespecialiseerd in de Diabetische voet. Wenst u graag een bezoekje te brengen in mijn schoonheidsinstituut dan vind u op mijn website meer info over prijzen, enz: Prijslijst en info Schoonheidsinstituut: https://instituutparfumeriemarierose.weebly.com/

Met mijn jaren ervaring als schoonheidsspecialiste kan ik u goed bijstaan bij aankoop van verzorgingsproducten in de parfumerie. Ik werk enkel met merken met een hoogstaande kwaliteit.

In de parfumerie vind u er enkel originele merkparfums voor dames, heren en kinderen. Tussen ons gamma vind u er tevens de verzorgingsproducten die ook worden gebruikt in het schoonheidsinstituut. Mocht u nog extra informatie wensen kan u me altijd telefonisch contacteren 0032(0)497/74.15.47 en ik help u graag verder.

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelle levering

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden