Ari

Art.nr. ELR15110
€36,00
Ari – Ariana Grande – Eau De Parfum Dames
Op voorraad
1
Productgegevens

Ari Eau De Parfum by Ariana Grande spray

De geur is zoet, maar toch sexy, met een aantal leuke verrassingen aldus Ariana. Omdat Ariana ieder element van de geur persoonlijk heeft vormgegeven, heeft het heel toepasselijk de naam ARI gekregen. De geur past precies bij haar, en weerspiegelt exact haar karakter, gevoel voor mode en haar energierijke voorkomen.

De flacon is ongelofelijk mooi, dit is een absolute eyecatcher! Heel erg leuk ingespeeld ook op de doelgroep van Ariana dat toch voornamelijk jongere meiden zijn. De roze substantie in het diamantachtige vorm flacon, de gouden accenten en het witte bolletje aan de flacon zijn enorm leuke details en zorgen ervoor dat het flesje uitermate adorable zijn! Overigens kun je het witte bolletje van de flacon afhalen en hem vastmaken aan je sleutelbos. Ook weer zo’n detail!

Topnoten: Knapperige peer, roze grapefruit en sappige framboos
Hartnoten: Zachte musket, rozenknoppen en vanille orchidee
Basisnoten: Marshmallow, romige muskus en blonde houtsoorten
De geur opent zeer fruitig en fris. Een vrolijke, fruitige geur waar je direct vrolijk van wordt. Naarmate hij wat langer zit, gaat het hele frisse en fruitige eraf. Hij wordt nu steeds wat warmer en bloemiger. Uiteindelijk, als we bij de basisnoten komen, ruik je het zoete van de marshmallow, en het warme/houterige van de muskus en de houtsoorten.

Bewaar dit product voor later