Coffret Rituel visage Mille Fleurs 1902

Art.nr. Cof Visage Mille Fleurs Ber
€35,00
Coffret Rituel visage Mille Fleurs 1902 – Berdoues
Op voorraad
1
Productgegevens

Coffret Rituel visage Mille Fleurs 1902 – Berdoues

Deze mooie Geschenkset bevat: 1 crème éclat 50ML, 1 Gezichts Masker 75ML & Mousse nettoyante GRATIS .

Mousse Nettoyante Mille Fleurs 1902

Dit reinigende schuim, verrijkt met een complex van biologische aloë vera, lindebloesem en perzik, verwijdert alle sporen van make-up en onzuiverheden, waardoor de huid perfect schoon, zacht en fris blijft.

Dit schuim, getest onder dermatologisch toezicht, is samengesteld uit 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en 64% biologische ingrediënten.

Gebruiksaanwijzing: Tweemaal het product ’s ochtends en’ s avonds aanbrengen op een vochtig gezicht en hals. Masseer met uw vingertoppen, concentreer u op het middengebied en vermijd het gebied rond de ogen. Spoel het af met schoon water. Alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.

Dagcrème Eclat Mille Fleurs 1902:

Verrijkt met een complex van organische aloë vera, plantaardige polyfenol van wateraardbei, lindebloesem en perzik, hydrateert deze crème de huid, brengt zachtheid en verbetert het uiterlijk van de teint dankzij de “lichte” textuur.

Deze onder dermatologische controle geteste crème is samengesteld uit 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en 66% biologische ingrediënten.

Gebruiksaanwijzing: ’s Ochtends aanbrengen op een schone, droge huid en contact met de ogen vermijden.

Alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.

Gezichtsmasker Mille Fleurs 1902

Verrijkt met een complex van biologische aloë vera, wateraardbei plant polyfenol en roze klei, dit stralende masker zuivert, verkleint de poriën en bestrijdt de effecten van huidveroudering.

Dit masker, getest onder dermatologisch toezicht, is samengesteld uit 98% natuurlijke ingrediënten en 58% biologische ingrediënten.

Gebruiksaanwijzing *: eenmaal per week in een dikke laag aanbrengen op een schoon, vochtig gezicht en hals, de oogcontouren en de lippen vermijden. Laat het 5 tot 7 minuten intrekken zonder het te laten drogen. Afspoelen met lauw water en droogdeppen met een katoenen handdoek.

Alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.

* Test het product voor het eerste gebruik op een klein deel van de arm (elleboogbocht). Als er binnen 24 uur geen reactie is, kunt u het op het gezicht gebruiken.

Bewaar dit product voor later