Drie Koningen Kerstzeep

Art.nr. 6148
€6,50
Drie Koningen Kerstzeep – The English Soap Company
Op voorraad
1
Productgegevens

Drie Koningen Kerstzeep 190 gram by The English Soap Company.

Three Kings Christmas zeep uit de Christmas soap collectie. Verpakt in prachtig vormgegeven feestelijk papier, is deze luxe zeepstaaf verrijkt met sheaboter om een voedend en hydraterend schuim te creëren, geschikt voor alle huidtypes. Dit parfum barst van warme kruiden, vanille en jasmijn. Leidende tonen van rijke wierook en mirre creëren deze heerlijke feestelijke geur.

Roep de kerstsfeer op met onze Christmas Soap-collectie, een breed scala aan stukken zeep in feestelijke geuren. De prachtige ontwerpen van kerstpakketten maken van deze items de perfecte zeep voor Kerstmis, of je nu voor jezelf of als cadeau voor vrienden en familie bent.

De Three Kings Christmas-zeepstaaf is gemaakt in het VK met pure plantaardige oliën volgens traditionele drievoudig gemalen methoden. Omdat drievoudig gefreesde zeep meer zeep dan water bevat, produceren ze een rijker schuim, gaan ze langer mee en hebben ze een zijdezacht, luxe effect op de huid dan standaard stukken zeep.

We maken elk product zelf in het hart van het platteland van Sussex, met ingrediënten van de beste kwaliteit. Al onze parfums worden in Engeland gemaakt door deskundige parfumeurs en zijn speciaal ontworpen voor de English Soap Company.

Hoe werkt zeep?
Het doel van wassen is om de buitenste laag van oliën en vetten die ziektekiemen bevatten te verwijderen en deze van de huid af te spoelen. Zeep is een oppervlakteactieve stof, wat betekent dat bij gebruik op de huid de zeepmoleculen water- en oliemoleculen aan elkaar binden. Na het reinigen met zeep, het wegspoelen van het schuim neemt de olie en ziektekiemen mee.

Gebruiksaanwijzing:
Schuim met warm water en was af om de huid gereinigd en gevoed te houden. Bewaar het stuk zeep op een droge en koele plaats wanneer u het niet gebruikt.

Waarschuwing:
Vermijd contact met de ogen, als zeep in de ogen komt, spoel dan onmiddellijk met veel warm water. Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden. Alleen voor uitwendig gebruik.

Bewaar dit product voor later