Kokeshi

KOKESHI door Jeremy Scott

Complete look verandering voor deze pop flessen zo “kawaii” (schattig Aziatisch). En laat zijn grappige en gekke creativiteit spreken, Jeremy Scott, de beroemde mode designer voor de People mode, heeft de idyllische miniaturen verlost van de traditie. Van de feeërieke fee eenhoorn van de blonde Kokeshi naar de indiaan gekleed in emoticoons van allerlei aard, via een kleding erg “flower power” van de heerlijke geisha, heeft men het onweerstaanbare verlangen om alles te verzamelen … zelfs al vorens het kiezen van het parfum.

Een olfactorisch symbool want elk van de 5 flessen Kokeshi bevat een geur, een weerspiegeling van gevoelens, of van kwaliteit, we willen in het leven: geluk, liefde, kracht, vriendschap of schoonheid.

Dus om welk symbool van Kokeshi, mode ga je eerst vallen? De geur van zwarte bessen, freesia en vanille van de verliefde Litchee of die meer pittige nootmuskaat en bergamot van de vriendelijke Panda Bambu? Sappig, fris notities appels, kersen en citroen van het sprookjesachtige Cheery , zouden ze U geluk brengen? Of misschien liever de kracht van de ceder en bergamot van Tonka mini totem? Niet te vergeten het schitterende boeket van fresia, lotus en wit hout, de schoonheid, gesymboliseerd door de glimlachende Lotus.

Een laatst ding: luister niet naar uw tieners, deze geuren zijn niet “enkel voor de kinderen” …