Musc – Ambre Gris Eau De Parfum

Art.nr. 93551
€150,00
Musc – Ambre Gris Eau De Parfum – Affinessence
Op voorraad
1
Productgegevens

Musc – Ambre Gris Eau De Parfum voor Dames & Heren van Affinessence.

AFFINESSENCE
Basisnoten Collectie
AMBERGRIS, bekend om zijn karakteristieke geur, is nog kostbaarder wanneer het “gerijpt” is, omdat de kwaliteiten ervan worden versterkt nadat het jarenlang onder de zon van de Stille Oceaan heeft gedreven. AFFINESSENCE heeft gekozen voor de uitzonderlijke kwaliteit van deze geur en gebruikt hem royaal genoeg om zijn krachten van onweerstaanbare aantrekkingskracht tot uitdrukking te brengen. Terwijl AMBERGRIS een dierlijke warmte en een minerale frisheid verspreidt, accentueren een uitbarsting van Zwarte Muskus en Witte Truffel het “warme en koude” effect, waardoor een tintelend gevoel ontstaat. Yerba Mate, Patchouli en Vetiver uit Haïti benadrukken de uitbundige geur van deze opvallende geur die u zult willen inademen tot een overdosis.

Eau de parfum, 100 ml natuurlijke spray.
Met een zware zamac dop gesigneerd AFFINESSENCE en zijn kostbare kasjmieren etui om te parfumeren, wordt dit eau de parfum gepresenteerd in een luxe zwartgelakte houten coffret, met magnetische sluiting, en een verpakte kartonnen doos.

Eau de parfum, 50 ml natuurlijke verstuiver.
Luxe presentatie in een dikke glazen flacon, versierd met een zilver en zwart metalen plaatje. AFFINESSENCE gegraveerde zamac dop (zwaar metaal).
Het parfum wordt beschermd in een origineel intens zwart schuim, in een cellofaan omhulsel.

Bewaar dit product voor later