Sweet Like Candy

Art.nr. 93532
€36,00
Sweet Like Candy – Ariana Grande – Eau De Parfum Dames
Op voorraad
1
Productgegevens

Sweet Like Candy Eau De Parfum by Ariana Grande spray

Een betoverende explosie uitbarstingen van rijpe en sappige gevroren bergamot voor een eerste verslaving en zachtheid. Dan een crème zachtjes vermengt met kasjmier hout versterkt met een delicate hint van roze bloemen, zorgen dat u het avontuur wilt voort zetten. Een laatste knipoog, fluweelachtige overlay cassis, lucht en pluizige marshmallow en vanille combineren hun sexy verleiding in een betoverende en onweerstaanbare vervolging.

Zachte verslaving (Topnoten)
Blackberry Peer Bergamot

Heerlijke vrijmoedigheid (hartnoten)
Kamperfoelie Jasmine Sambac Frangipane

Sexy Knipoog (basisnoten)
Warme chocolademelk marshmallow Wood sexy Vanilla Cashmere

Een buitengewone fles, voorzichtig bedekt met een laag matte ballerina roze suiker. Een enorme zachte kwast als een streling, zacht als een mals zoetje. Een flacon als een sieraad die de belofte van een volledige traktatie voor de zintuigen draagt.

De doos is een hint van het karakter van de fles die ze koestert, met schitterende letters manier collage art deco en een sexy prachtige portret Ariana. De zoete sensualiteit van de foto en de vlammende letters illustreren perfect de persoonlijkheid zowel grappig en sexy van Ariana en haar SWEET LIKE CANDY. Kleine persoonlijke aandacht ter attentie van haar fans, elke doos is verzegeld met een kus en een handtekening van de schoonheid.

Bewaar dit product voor later